Sønderho

Bosætning i Sønderho


Det er væsentligt for Sønderhos fremtid som et levende samfund, at der flytter nye til. Enten som husejere eller lejere.

Tanken er derfor, at der her på denne side vil være en oversigt over de huse, der er til salg og de huse og lejligheder, der står til udlejning.

Alle opfordres derfor til at sende oplysningerne herom til webmaster således at de kan blive vist her.

Huse og lejligheder til leje:

Huse:

Nord Land 8, helårsdelen er til leje indtil huset bliver solgt. Dog garanteres lejer minimum 6 mdr. i lejligheden. Lejligheden er på ca. 100 m2 og har 5 rum foruden køkken og bad. Månedlig leje 6.000 kr. + forbrug. Ejeren Aase Jepsen kan kontaktes på tlf. 50 58 94 30.


Lejligheder:

Huse og grunde til salg:


Nord Land 8


Gl Byvej 6 (matr 149a) er til salg for 1,2 mio. kroner. Huset er på 145 m2 og har desuden en uudnyttet loftsetage. Huset trænger til en grundig renovering og er således ikke klar til indflytning. Det er bygget i sidste halvdel af 1800-tallet. Ejerens søn, Julien, kan kontaktes på tlf. 0033 67511 2398.


Matrikel 207c af Sønderho Bys Ejerlav.

En oversigt over, hvilke huse der er til salg i Sønderho, kan man f.eks. finde på boligsiden.dk, Her kan søges på villaer, sommerhuse eller byggegrunde. I kan også ringe til Steen Gleerup på tlf. 23 45 40 84. Han har til tider informationer om huse og grunde, som ejerne ønsker at sælge uden om ejendomsmægler.


Specielt for børnefamilier: Se under sønderholiv.dk.

Efter den nye planlov skal man blot have ejet et sommerhus et år og være over 60 år, for at bebo et sommerhus på helårsbasis. 

Kontakt
Kontaktinformation:

Niels Oesten, webmaster
Sønderho Borgerforening
Digevej 2, Sønderho
6720 Fanø