Sønderho

Bosætning i Sønderho


Det er væsentligt for Sønderhos fremtid som et levende samfund, at der flytter nye til. Enten som husejere eller lejere.

Tanken er derfor, at der her på denne side vil være en oversigt over de huse, der er til salg og de huse og lejligheder, der står til udlejning.

Alle opfordres derfor til at sende oplysningerne herom til webmaster således at de kan blive vist her.


Huse og lejligheder til leje:

Huse:

Nord Land 8, helårsdelen er til leje indtil huset bliver solgt. Dog garanteres lejer minimum 12 mdr. i lejligheden og en længere periode kan evt. forhandles med ejer.. Lejligheden er på ca. 100 m2 og har 5 rum foruden køkken og bad. Månedlig leje 6.000 kr. + forbrug. Ejeren Aase Jepsen kan kontaktes på tlf. 50 58 94 30.


Lejligheder:Huse og grunde til salg:

Huse:


Landevejen 9

Landevejen 70

Søndertoft 21


Sønder Land 11


Grunde:

Matrikel 207c af Sønderho Bys Ejerlav.

En oversigt over, hvilke huse og grunde der er til salg i Sønderho, kan man f.eks. finde på boligsiden.dk, Her kan søges på villaer, sommerhuse eller byggegrunde. I kan også ringe til Steen Gleerup på tlf. 23 45 40 84. Han har til tider informationer om huse og grunde, som ejerne ønsker at sælge uden om ejendomsmægler.


Specielt for børnefamilier: Se under sønderholiv.dk.

Efter den nye planlov skal man, som pensionist, blot have ejet et sommerhus et år, for at bebo et sommerhus på helårsbasis. Ved pensionist forstås at man har ret til folkepension, førtidspension, er efterlønnner, modtager fleksydelse eller er over 60 og oppebærer pension.

Kontakt
Kontaktinformation:

Niels Oesten, webmaster
Sønderho Borgerforening
Digevej 2, Sønderho
6720 Fanø